Mindeord – Poul Demant

Det er med stor sorg, at bestyrelsen i Syd og Østsjællands Fodbolddommerklub har modtaget den triste meddelelse om, at Poul A. Demant i en alder af 69 år er sovet stille ind i sit hjem.

Poul tog dommereksamen i 1980 og dømte sin første kamp for DBU Sjælland i 1981. Han blev i 2016 hædret af DBU Sjælland for sit 35-årige jubilæum (foto). Poul har dømt langt over 1000 kampe for DBU Sjælland og læg dertil et hav af privatkampe, ligesom firmasporten også har haft glæde af Pouls brændende engagement som fodbolddommer.

Der er ingen tvivl om, at fodbold fyldte meget for Poul, og han var aktiv indtil sin død. Poul havde altid et glimt i øjet, når han gik på banen og var ikke bleg for at bøje reglerne på en måde som gav seværdig fodbold. Alle der kender Poul ved, at han var utrolig rap i replikken – og man skulle stå tidligt op, for at få det sidste ord mod Poul. Det fandt spillerene som regel også hurtigt ud af, og hvis der var en enkelte spillere, der ikke kendte Poul ved kampens start – ja, så kendte de ham i hvert fald ved kampens afslutning.

Poul har siden han bestod dommereksamen i 1980 været medlem af PAF/SØF. Han mødte trofast op til de årlige generalforsamlinger og var en meget social kollega, som aldrig gik af vejen for kollegial hygge i omklædningsrummet.

Æret være Poul A. Demants minde.

På bestyrelsens vegne

Martin Olsgaard