Mindeord – Søren Schmidt

Det er med stor sorg, at bestyrelsen i Syd og Østsjællands Fodbolddommerklub har modtaget den triste meddelelse om, at Søren Schmidt i en alder af 59 år er sovet stille ind 3. januar på Slagelse Sygehus.

Søren været fodbolddommer siden 1976, hvor han siden  har været aktiv vejleder og fodbolddommer for DBU Sjælland og SØF. Søren deltog gerne i mange af dommerklubbens arrangementer. En af mange Sørens titler kan nævnes at være SØF Teorimester. Søren har altid haft interesse i fodbold, og været en del af Køge Boldklub i mange år, hvor han har varetaget flere roller.

Udenfor fodboldbanen har Søren været aktiv på ligeså mange områder. Søren har været ejer af Kaffevognen på Køge Torv, Buschauffør, Han har stillet op til Køge Byråd for Socialdemokraterne og han har været en del af Køge Amatør Scene i mange år. Specielt det at optræde har SØF også haft glæde af ved diverse fester, hvor Søren underholdte med sine monologer, senest for 3 år siden til SØFs afslutningsfest i Golfklubben.

Søren var en meget social kollega, som aldrig gik af vejen for kollegial hygge i omklædningsrummet. Søren havde et kæmpe netværk, hvilket dommerklubben også nød glæde af, da han blandt andet sørgede for præmier til SØFs Bankospil.

Trods et hjerte af guld kæmpede Søren i mange år med helbredet, og som han til sidst tabte kampen imod og endelig har fået ro.

Æret være Søren Schmidts minde.