Onsdag d. 30. marts var sidste fællestræning i vintersæsonen og traditionen tro, blev der løbet/luntet til en af medlemmernes matrikel, hvor der var sørget for forplejning inden turen gik retur mod omklædningsrummet. Som det ses på det ene billede, var der fornemt besøg af SØF’s kasserer som også er en af løbeklubbens to æresmedlemmer – men billedet afslører også en meget træt kasserer i en havestol og med en Faxe Kondi i hånden!!!!!!!! Ja ja, 2,5 kilometer er ikke at spøge med, når man ikke har deltaget i vinterens træning……. 

Efter bad og omklædning gik vi til bords i Køge Nords klubhus, hvor det bestilte smørrebrød blev indtaget i selskab med lidt til de tørre ganer. Som en anden tradition skulle Årets løber også kåres og her faldt valget meget fortjent på Finn Engelbreth. Finn har deltaget gennem hele vintersæsonen og har troligt trodset vind, vejr og dårlige vittigheder fra Ole Sørensen, så der skal lyde et stort tillykke til Finn.

Alt var dog ikke fryd og gammen, da Peter Feigh havde glemt at medbringe den flaske Grøn Ga-Jol., som Søren Kruuse havde doneret til aftenen. Den slags går naturligvis ikke upåtalt hen, så mon ikke der venter et stort plaster på det sår, når næste vintertræning starter igen til november?

Tak for en rigtig god sæson til alle.

Peter Feigh