SØF-arrangementer i vinterhalvåret

Covid-19 har som bekendt vendt op og ned på vores dagligdag og herunder også SØF’s planlagte aktiviteter. Det betyder desværre, at den traditionsrige Fodboldgolf, der var planlagt i juni måned, ikke vil blive afholdt i år – det er simpelthen ikke muligt at finde en passende dato i kalenderen i efteråret. Men fortvivl ikke, for der er masser af aktiviteter i støbeskeen og såfremt Covid-19 ikke igen sætter en stopper for planerne, så er her et udpluk af det I kan forvente jer:

Løbetræning i Køge Nord FC

Der startes op onsdag d. 4. november og traditionen tro bliver der efter årets første træning, arrangeret fællesspisning (stegt flæsk med persillesauce). Herefter er der træning hver onsdag frem til udgangen af marts i tidsrummet 18:30 – 20:00, hvor der ved sæsonens sidste træning ligeledes arrangeres fællesspisning og uddeling af pokalen til årets løber. Løbetræningen tilpasses de enkelte dommeres niveauer, hvilket betyder, at vi ofte løber i flere forskellige grupper. Der er omklædnings- og badefaciliteter. Særskilt information vil tilgå, når vi nærmes os opstarten.

Julebanko

Ingen jul uden SØF’s julebanko. En hyggelig og tilbagevendende familietradition, hvor der er rift om pladserne. Der er masser af præmier, både til bankovinderen og sidegevinster. Datoen vil blive d. 26. november og særskilt information vil tilgå, når tidspunkt og sted er endelig fastlagt.

Løbetræning i Solrød

Der er mulighed for at træne Yo-Yo hver lørdag i Munkekærhallen i Solrød i tidsrummet 08:00 – 09:30. Denne aktivitet er allerede startet og der løbes frem til testen har været afholdt i vinteren/foråret 2021. Der er omklædnings- og badefaciliteter.

Teoritræning

Som altid afholder vi en række Teoriarrangementer i SØF. Nedenfor ser du de arrangementer der forventes afholdt i løbet af vinteren:

  • 10. december: Teorigennemgang (afholdes i Herfølge)
  • 12. januar: Teorimesterskab
  • 2. februar: Teori på bord (afholdes i Herfølge)            

Derudover planlægger vi at afholde Futsal-teori. Detaljerne udestår dog stadig J

VAR v. Jan Carlsen

Som bekendt bliver der indført VAR i Superligaen fra denne sæson. Vores elitedommere har været igennem et intensivt træningsforløb for at blive klar til VAR. Men hvad er det egentlig helt præcist og hvad er tankerne med VAR i Superligaen? SØF har fået VAR-instruktør og lovfortolker Jan Carlsen til at komme forbi og gøre os alle sammen klogere på brugen af VAR. Og mon ikke vi allerede har set de første eksempler fra Superligaen som vi kan dykke ned i? Jan kommer forbi d. 28. oktober, så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Vel mødt