Weekendsamling i SØF-gruppen

Første weekend i november var SØF-gruppen samlet.

Fredag Kl 17.00 mødte gruppen ind til indkvartering og aftensmad i Rishøj klubhus.

Efterfølgende var der arrangeret et helt program med forskellige temaer.

Efter gruppen havde indtaget kyllingelasagnen og den grønne salat, startede Jens Pedersen med at tage dem en tur igennem fodboldloven. Her havde Jens lavet en test på 30 spørgsmål. Gruppen havde herefter 45 minutter til at løse de 30 spørgsmål, og efterfølgende gennemgik Jens testen med dem.

Omkring kl 20 havde uddannelsesudvalget lavet en kort præsentation af dem selv.

Herefter tog Buller over med cases til rollespil. Her fik gruppen mulighed for at træne, at skulle give påtaler, advarsler og udvisninger i et sjovt men seriøst forum.
Når senariet var kørt igennem, skulle de resterende observatører give feedback på, hvordan dommeren havde tacklet situationen.

Efter en kort pause havde Simon Stentoft fået til opgave at lave en præsentation om, hvordan han arbejder med sig selv som dommer i SØF-gruppen og DBU Sjællands Upcomminggruppe.
Simon fortalte hvordan han arbejder med gampeplan, selvevaluering og en mentor. Her opstod der en god dialog og erfaringsudveksling, om hvordan de forskellige dommere i gruppen bruger deres gameplan og selvevaluring.

Kl. 22.00 var det så blevet tid til det sociale samvær. Her blev det bl.a. fortalt historier og oplevelser fra fodboldbanerne. Derudover blev der konkurreret i FIFA på den medbragte PlayStation. Omkring kl. 24.00 mente gruppen det var sengetid, da den stod på morgenløb kl. 7.30 Næste morgen.

Lørdag morgen tog Danny Kolding sig af lidt morgentræning. Her blev gruppen præsenteret for lidt forskellige opvarmningsøvelser. Efter et kvarters opvarmning blev dommerne så præsenteret for en alternativ måde at holde formen vedlige på.

Herefter delte vi gruppen op i to hold, hvor de så fik lov til at konkurrere i en gang kryds og bolle.

Mens der var morgentræning, havde Tom Carlson sørget for at morgenmaden blev klar.
Efter morgenmaden var blevet indtaget, stod Tom for rollespil. Her blev gruppen igen udsat for nogen senarier, som de måske kan komme til at opleve på fodboldbanerne.

Herefter havde uddannelsesgruppen inviteret Patrick S. Rasmussen til at komme og holde et oplæg om hans vej til 2 division, og hvad der forventes at en dommer, som er med i DBU’s Talentgruppe.

  • Danny Kolding